resultat badrumsrenovering
Renovering,  Inredning

Badrumsrenovering hos farmor&farfar del 1

Hej!

Idag tänkte jag dela med mig utav resultatet från ”del 1 badrumsrenovering” jag gjorde hos farmor och farfar. Farmor och farfars hus byggdes på 70-talet men stora delar har dom renoverat eftersom! Lilltoan som jag nu gett mig på var senast renoverad 2003. Det var gröna tapeter med ränder och en stor spegel som var lite tråkig.. Lampan var i keramik och höll nästan på lossna från pluggarna den satt i 😂

Jag började med att tillsammans med farmor bestämma färgtoner och tapetval! Vi kom fram till en superfin mönstrad tapet med stora blommor! Fick tips och råd från Nordsjö ide & design i Umeå som jag även köpte tapeten ifrån! Eftersom det var första gången jag tapetserat så behövdes alla tips jag kunde få 😂

Alltså wow, kolla in tapeten!

Och den blev ännu finare när rummet var färdigt! 😍 Is that possible??

Jag tapetserade och det gick faktiskt bra! Tog en hel dag dock men det gör ju inget! Blev både middag och lunch hos farmor och farfar! Det absolut svåraste med tapetseringen var att skära till kanterna uppe mot taket och nere mot listen… Då taklisterna var limmade och inte gick att ta lös så var man tvungen tapetsera ”över”, samma saker i nederkant, panelen och listen som sitter överst var också limmad?? Så jag kunde inte få till en snygg kant där utan var tvungen att skära… och då jag inte hade något bra verktyg förutom en tapetkniv så blev det på vissa ställen svajigt.. Sen också ett av hörnen vid fönstret var svårt…

Om ni vill läsa mer om hur själva tapetseringen gick så kan ni klicka er in hit och läsa detta inlägg!

Efter det så hjälpte Tim att sätta upp den nya lampan jag köpt från Ikea, ni hittar den här. Även spegeln, den blev sååå snygg! Det passade så bra med lite ”lantligare” stil, ni hittar den här!

Hyllan hade farmor först sett i katalogen och tyckt varit så fin, sen ångrade vi oss en snabbis tills vi insåg att den kommer bli så bra! Ni hittar den här.

Badrumsrenovering behöver egentligen inte vara så svårt! Det kan vara allt ifrån byta ut handdukarna och placera ut små detaljer till en riktigt stor badrumsrenovering som inkluderar stora byggen! 🤗 🤗 Både i vårt egna badrum och nu i farmors har det blivit ”mellanstora” renoveringar, helt lagom. Det hemma i lägenheten blev i och för sig lite större och mer jobb 😂 Men fint vart det (lovar att det kommer ett inlägg om det också). Men ändå, det är så enkelt att göra något nytt och fint, man får ta reda på först vilken budget man har, och hur mycket tid man är villig att lägga ner på projektet!

Okej, det ni alla väntat på. Före/efter bilder!

Vi börjar med förebilderna, så vi får upp spänningen lite mer 😅 😍 😍

En söt toalett som behövde lite kärlek! Look at this 🤩 Efterbilder utav farmors/min badrumsrenovering 😆

      

En video på resultatet av min badrumsrenovering del 1.

 

Så himla bra! Jag är rå nöjd över resultatet! Tapeten gjorde sig riktigt fin och både spegeln, lampan och hyllan i mässing gjorde liksom pricken över i:et 😍 Det är så kul att både lära sig hur det går till men också att få hjälpa att göra fint! Farmor ringde dagen efter och sa ”jag är såå nöjd” då blir man riktigt glad!

Till hösten kommer jag fortsätta med renoveringen och då kör vi mer målning! Det kommer bli målning av panelen och även golvet! 😆 Så spännande! Sen ska vi också försöka hitta fler mässing detaljer som krockar osv, kommer bli grymt bra!

Vad tycker ni om renoveringen? Visst håller ni med mig om att det blev superfint?? 😍 😍

Kram EB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *