Livet,  Annat skoj,  Inredning

Bussbygge?? Sprinter home

Hej! Hoppas allt är bra med er <3

Som rubriken lyder har jag och Tim länge velat ge oss på ett bussbygge! Tim har en äldre sprinter som tidigare använts men nu står den mest, hade ju varit så kul att fixa till den så den går att bo i! Tänk att åka runt på en Sverige turné typ och se olika delar av Sverige som man missat? Eller åka över till Norge och ta den svängen? Ja det hade varit så mysigt! Ett bussbygge ska det absolut bli, frågan var då bara när? 🤔 Ett riktigt Sprinter home som man hittar supermycket fint när man googlar!

Men alltså hur drömmigt hade inte dethär varit?

Att sitta i sängen, äta frukost med öppna dörrar och titta ut över en sjö någonstans? Hitta dom gömmor som inte många vet ens existerar! Vi började planera redan förra sommaren, vi hade tänkt börja bygget redan i höstas men vi hade tyvärr så mycket annat! Dock så har Tim varit så duktig och hunnit riva ut alls som varit där inne så att vi kan starta om från grunden liksom! Jag hittade på morgonen ett superinspirerande konto på instagram, hon och hennes familj bor! Dom bor i bussen, så himla coolt! Det tror jag dock inte är något för mig men deras boende är så vackert! Ni hittar hennes konto här!

Vi har planerat att åka till Italien i sommar, men nu vette tusan… blev sugen på en Sverige ev Norge trip också… Haha båda kan vi nog få till tro ja 😉 Vi får nog börja planera detta bygge ändå ganska snart så vi kan dra igång till våren! Det är inte så roligt att stå ute på vintern och greja tyvärr, men om vi planerar nu så är det bara att dra igång sen! Jag tänker mig faktiskt lite bohemisk stil… Jag har sett många sprinter home som får till den där drömmiga känslan!

Det är inte min stil egentligen men jag känner att just till bussen hade det ju varit som en dröm! Och hur coolt hade det inte varit att lacka om bussen, typ till någon pastellig färg? 😂 Haha nu känner jag mig inte riktigt so mig själv men  😂 😂 Om man tänker BARA på bussen, en buss man ska åka runt och bo i korta perioder, tänk så fint och roligt om den var i en grym färg? Så sjukt fina bilder man kommer kunna ta också!!!

Åh nu vill jag börja på en gång… Dethär är så typiskt mig 😂 Jag blir överhypad och får typ en sorts panik i kroppen för jag kan verkligen inte vänta 😂 Men alltså kolla!!! (detta är dock en husvagn men)

Sprintern är Tims, men jag känner att det blir nog jag som ska bestämma hur den ser ut? Visste är det rättvist? Åh jag längtar så mycket! Tänk er färgkombon:

Som liten åkte min familj nästan varje sommar på någon form av Sverige trip! Vi hade husvagn när jag var riktigt liten, sen blev det att låna farfars husbil och när vi blev äldre åkte vi oftast med bil och bodde på hotell! Det finns verkligen så sjukt många olika vackra platser runtom i Sverige som man lätt missar! Det hade varit så roligt att bygga en buss med Tim och åka på roadtrips!

När vi började riva bussen så kom jag ju på! Jag måste ju ta förebilder! Dock så tror jag att det bara är en som är typ sparad… den var inte bra heller… Såhär har den sett ut då, en riktigt hög säng (ni ser dne vita madrassen) Den har varit så högt upp så om man vrider på sig tar axeln i.. Det då för att det har behövts väldigt mycket förvaring därbak/under. Sedan var det byggt en typ av soffa med bälten. Dethär bussbygge byggde Tim med hjälp av sina kompisar för kanske 3,5 år sedan? Vi var tillsammans då så jag var också med och hjälpte till!  😃

Idag ser inte bussen riktigt ut såhär då den i princip är helt tom/rensad! Bara skalet och isoleringen kvar! Så nu får vi börja om från scratch! Wihoo!! 😍 Tänk er denna läckerbit i pastell/mint grön, haha billisterna som möter oss kommer typ köra ner i diket pga chock!  🤣 🤣

Det som känns också extra kul med detta bussbygge är ju såkart att jag ska kunna få dokumentera allt och uppdatera er!

Ha en fortsatt trevlig vecka!

Kram EB 😎

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *