Livet

Glad påsk!

Nu var det ett tag sedan jag syntes till här, men har verkligen haft fullt upp! Jag är så glad över att bussen kommit på så god väg! Vi har jobbat som vanligt och varje ledig stund har vi grejat på i bussen! 😉 Så kul jag är supertaggad. På salongen har nästan alla fått gå ner i tid, inklusive jag! Gallerian har även andra öppettider för att hjälpa företagen med bemanning. Vi jobbar nu 11-18 istället för 10-20, vilket är stor skillnad! Det farliga med detta är att om man blir van och att det pågår länge till, kommer det vara jobbigt att återgå till full tid!

Som jag har förstått det har det sakta börjat lugna sig i Stockholm? Vissa säger att det kommer trappas av även här medans andra menar på att det knappt börjat… Jag håller tummarna för det förstnämnda!

Jag och Tim har börjat med en ny morgonrutin för att komma igång! På veckodagarna då vi ska upp och ”fånga dagen” har vi tänkt ställa väckarklockan på 07 och gå en prommis innan frukost. Vi har nu genomfört 2 dagar 😂 Vi får se hur länge det håller i sig 😂 Idag är det långfredag men jag hoppas dagen går hyfsat fort… Vi ska åka till mamma och pappa för en påskmiddag så det längtar jag till! Sedan efter dagens arbete är jag ledig typ 5 dagar?? Helt sjukt vad vi kommer få saker gjort på bussen! Förhoppningsvis hinner vi börja lägga panelen!

Snart kommer det även ett inlägg om hur vi ligger till med bussen! Hittills har vi arbetat 10 tillfällen/dagar på bussen, och vi har hunnit mycket! Dels all rivning och städning men också rostlagning, installations av fläkt, kapa upp och sätta in ett fönster, och nu är vi på isolering! Och ni kommer att få följa med på allt 😉

I veckan investerade jag även i en actionkamera! Vi har tänkt att filma hela buss-projektet vilket gör mig glad. Jag vill göra en sån ”full timelaps” video på hela vårt bygge så kände att Tims gamla Gopro behövde uppdateras! Jag köpte en actionkamera från Kjell&Company som jag kikat ut, ingen Gopro utan en billigare variant men kände att den var ett rimligt pris, länkar den här. Filmar sjukt bra kvalité och vi testade den första gången igår när vi isolerade, det såg bra ut!

Efter prommisen nu på morgonen behövde vi ta tag i kaoset vi skapat här hemma 😂 Det är helt sjukt hur det sett ut i flera dagar… En tvätthög som inte blivit vikt, fullt med arbetskläder bara på golvet, skor överallt osv osv, ni förstå! Lätt hänt och tror det kan bli så hos dom flesta, men i en mindre lägenhet blir det tillslut ingenstans att gå 😂 Igår kväll när vi skulle se film var vi tvungna att sitta på tvätthögen tills vi inte orkade längre och snörde den på golvet 😂

Den största förvandlingen sen sist… Jag har numera rosa hår 😍 Fick ett spontanryck i måndagskväll, åkte och köpte en rosa inpackning och smackade dit den, lät sitta lääänge då jag ville det skulle bli rosa! Det blev det 😍 Nu kan jag äntligen bocka av rosa hår på listan! Det är och har varit en dröm länge!

glad i mitt rosa hår Jag gillar verkligen det rosa håret! Vad tycker ni?

Juste! Vår bil har även gått sönder… Spridarna och 2 tändstift var trasiga… Så jobbigt, den var fulltankad också! 😂 Nu har vi fått låna farfars bil tills vår kommer tillbaka från service. Så nä nu ska jag göra mig i ordning för jobbet, önskar er en trevlig dag! Och juste,

Glad påsk 🤗

Detta inlägg blev sjukt flummigt men det kan bli så ibland 😂

/EB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *