Inredning

Idag är det dax! Tapetsering!

Oh my gosh.. Idag är det dax… Tapetsering står på agendan!

Det kommer bli riktigt spännande, vet inte om jag kommer tycka det är askul såhär första gången då jag är mest nervös över hur det kommer bli 😂 Det som gör mig mest nervös inför dagen är hur tusan jag ska få till hörnen och runt fönstret 😂 Men men de löser väl jag! 😉

Nu håller jag på att packa i ordning bilen med allt jag behöver ha med mig till farmor och farfar, sen ska jag åka! Farmor skulle bjuda på lunch och det ser jag fram emot, brukar alltid bli nå smarrigt! Jag hade tänkt att jag skulle försöka filma detta också, och när allt är klart försöka klippa ihop en rolig video, men vi får se hur det går! Varken farmor eller farfar vill vara med men dom ska alltid vara mitt framför kameran 😂 dom är så söta!

Förresten, ikväll släpps ett nytt avsnitt av Hamilton på Cmore!! Så taggad! Förra avsnittet var verkligen så bra så det kommer bli riktigt kul att se vad som händer härnäst. Dom har verkligen lyckats med att skapa drama och spänning i denna serie, ena avsnittet tycker man han är så obehaglig och borde sitta inne livstid medans nästa då förstår man han?? Sjukt konstigt…

Hoppas ni får en fin dag!

Kram EB

psst… önska mig lycka till….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *