Livet

Marvel?

Hej å hopp! Hoppas allt är bra med er. För oss är det bra, vi fyller dagarna och är just nu inne i en mycket effektiv period! Ska inte tjata allt för mycket om bussen förutom i ”Van Conversion” inläggen, men det är den vi grejar på med. All ledig tid går direkt till den! Och det är så kul! Jag drömmer om min pastellgröna pärla…  😂

Pga ovannämnda sysslor så är vår lägenhet kaos, igen 😂 Det är som att ba poff, allt är framme och sjukt mycket damm.. Det känns som att det blir sjukt mycket mer damm i en liten lägenhet än hus? Minns verkligen inte att det var såhär dammigt hos mamma och pappa… Hursomhelst, idag börjar jag jobba kl 13, så jag hinner städa lite innan.

Då vår bil gick sönder förra veckan har vi fått låna farfars bil, den har gått superbra och plus att det är en automat.. Vi ska hämta ut vår egen nu på förmiddagen också och det känns nästan jobbigt att byta tillbaka, ”Farfar vill du byta bil med oss?” 😂

I tisdags, då ni, då storhandlade vi. Vi köpte mer isolering och äntligen hade vi bestämt oss för en panel… Det var svårt att välja då det verkligen fanns så mycket bra, men vi gick på det mer stilrena då det förmodligen kommer bli en rätt så gullig känsla av alla färger jag ska ha 😂 Vi inhandlade allt från KBygg i Umeå och då vi hade räknat med några tusenlappar till är vi sjukt nöjda med hur mycket vi fick för endast 6000kr.

Vi köpte en behandlad 22kvm panel, några isoleringsskivor, lasyr, 10st reglar, massor med målar tillbehör, allt detta för strax över 6000kr. Vi är sjukt nöjda. Visst det är mycket pengar och ont gjorde det när kortet skulle dras… Men vi har sparat för detta och då vi egentligen inte handlar så mycket annat så jämnar det nog ut sig. (jag säger det till mig själv iallafall för att må bättre 😅)

Jag tänkte göra inlägg framöver, grovinlägg, på varje moment i bussen. Steg för steg. Där kommer jag prata mer om Varför vi valde som vi gjorde angående panelen samt också varför vi laserar en redan behandlad panel! Det är sjukt mycket man ska tänka på 😅 Det har vi blivit varse… Speciellt då vi båda är rätt så noga vill vi hellre, även om det tar några dagar längre, göra det som blir absolut bäst.

Jag har varit ledig sen i lördags, 5 dagar, men hinner nästan bli så bekväm 😅 Nu ska jag tillbaka till jobbet och jobba till söndag, sen ledig 2 dagar. Vi har förresten hittat nya serier att se. Förutom Robinsson och Bäckström så har vi fastnat i ett gäng serier från Marvel. Vi började se en serie som heter IronFist, riktigt bra. Jag gillar serier där det kan va lite övernaturligt men Tim däremot gör inte det, men dessa har varit lagom för han också!

När vi sett klart de 2 säsongerna som fanns av den hoppade vi på en annan Marvel serie som heter Luke Cage! Den har varit mycket bättre än IronFist, den har liksom lite övernaturligt fats ändå inte med massa krafter. Grejen med dessa är att dom är sammansvetsade, IronFist, Luke Cage, Daredeville och Jessica Jones. Dom har gjort en serie med alla dessa karaktärer som heter Defenders, vilket vi ser på nu.

Kan faktiskt rekommendera dessa serier då det är roligt också att dom är synkade med varandra. Nästa vi kommer se är nog Daredevil. Ser ni något speciellt just nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *