min telefon huawei p30 pro
Livet

Min telefon :( Huawei P30 Pro :(

Hej allesammans!

Hoppas ni haft en fin helg med mycket vila❣️ Jag känner rent spontat att jag inte vilat tillräckligt…. Känner mig så deppad då min telefon är på lagning… Jag vet att jag nämnt det förut på bloggen och frågat om tips då jag tyckt min kamera varit alldeles för varm. Jag köpte min telefon i november förra året, den nya Huawei P30 Pro med bästa mobilkameran på marknaden, och jag är sjukt nöjd över mig själv då jag vågade byta från många generationers Iphone…

Det började med att jag trodde ljuset i lägenheten var fel, att vi har för varma glödlampor men insåg att det blev så vars jag än var.. Här är en bild från typ 3 dagen med nya telefonen.

jag på pinchos

Jag älskar alla funktioner på kameran å skärpa osv men ni ser, så gul… Det är så typiskt när man köper något nytt så ska de strula.. I helgen så träffade jag en kompis kompis som också hade en P30 Pro och var superduktig på Huawei’s kamera, hon menade på att min mobil gått in i något form av fel läge som inte går att ändra. Tydligen ska man kunna ändra mellan varmt/normalt/svartvitt läge men den funktionen hade inte jag, vi jämförde våra mobiler och trots det var exakt samma så var min kamera gul… Hon sa att jag skulle testa återställa och om det inte blev bättre lämna in den.

Återställde min telefon igår😢 Sparade en säkerhetskopia på Google och återställde, kameran var densamma. Tog en bild på min hand igår (för att testa) och den var i princip orange.. Det är som att så fort det blir lite skymning så blir allt gult… Vid perfekt dagsljus funkar det superbra att ta bild och det blir så fina bilder men så fort det mulnar lite ute så funkar det inte längre… Åkte in imorse till butiken jag köpte den ifrån och berättade om mitt bekymmer, hon i kassan hade själv en P30 Pro och hade aldrig varit med om så gula bilder… Hon ringde säljaren för Huawei och frågade henne om hon varit med om något liknande men hon sa nej… Är det inte så typiskt att man köper något man verkligen vill ha för ändå en hel del pengar, sen uppstår ett problem med den som ALDRIG hänt förut men det händer mig… Av någon anledning är jag inte förvånad 😂

Hon skulle skicka in den på service och dom skulle kolla igenom den, jag frågade ”Ska jag vänta mig att det kan ta typ 1 vecka?” hon svarar ” Nja då blir du nog besviken, skulle säga 2-4 veckor..” Tårarna är precis påväg och jag känner verkligen klumpen i magen😫 Så nu har jag Tims gamla mobil och det enda som i princip fungerar på den är väl att ringa… fast efter en stund blir det en robotröst😂 Idag har man allt på mobilen, man är verkligen så beroende på att den ska fungera… Jag har känt mig hela dagen så deppad och det är väl egentligen ganska hemskt.. Vi (jag) är så fast i min telefon att 2-4 veckor utan den känns näst intill omöjligt 😂😂 Som mamma sa ”Elin se det som en avvänjning” hmm ja asså hade kunnat gjort det om inte bara typ HELA MITT LIV ÄR PÅ DEN (skämtar nästan) 😂 Alla scheman.. alla nagelkunder och deras tider (dom försvann förövrigt så har fått kontakta alla idag…) banken och bank ID, bara en sån sak 😐

Imorgon ska jag få ta min lillebrors gamla mobil istället då det ändå är så lång tid, den kan man göra lite mer på, no offense Tim! Då får jag fixa ett nytt Bank ID för det behöver jag ju, man blir verkligen så van, man kan ju logga in via datorn osv också men😂 Jaja det kommer nog lösa sig, jag hoppas nu bara att kameran är bättre när jag får tillbaka så jag inte behöver vara utan längre… Instagram kommer bli drabbat av detta, men jag försöker göra i ordning bilder osv via datorn och lägga ut på det sättet..

Dethär blev verkligen ett gnäll-inlägg men jag känner mig på det humöret😂 Ikväll väntas träning och lite försök till sociala medier jobb via datorn då och göra färdigt några dagar framöver.

Hoppas ni haft en bättre dag än jag (inte för att det är det värsta som kan hända)❣️

Kram EB

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *