Livet

Onsdag 4/3

Hej alla fina!

Idag onsdag, har jag haft min lediga dag, var egentligen ledig imorgon också men tydligen så blev det en utbildningsdag! 🤷🏼‍♀️ Idag har vi grejat på rätt så mycket! Vaknade imorse och det kändes som att man haft djup sömn hela natten, gick knappt att röra på sig, ni vet när det känns som att själen är under sängen 😅 Tim klev upp först och gjorde sig i ordning för att åka till skolan, jag drog mig läääänge… klev upp käkade fika och slappade i soffan. En trög start kan man säga 😂

Vid 10 tiden så piggnade jag till, gjorde mig i ordning och packade med mig grejer för att hänga upp farmors nya hylla i badrummet! Det blev skit snyggt! Kika in!

Jag och farfar hjälptes åt! Nu är typ egentligen första renoveringsdelen klar, tapetsering, ny spegel och hylla! Sen till hösten drar vi igång med att måla panelen och golvet! Allt är filmat och det kommer vara så roligt att få dela med sig av den! Jag tror jag börjar redigera och fixa nu i ”halvtid” sedan uppdatera och lägga ut en längre video när allt är klart! Wihoo!

Åkte hem vid lunchtid för att käka med Tim då han också kom hem då. Sedan åkte vi för att börja rensa på riktigt i bussen! 😍 Då han har haft inredning i bussen förut så måste vi tömma allt innan så vi kan börja om på nytt! Riktigt skoj, speciellt att riva och få ta i! 😍 Nu har vi äntligen också kommit på den optimala planlösningen! Tror det kommer bli toppen 😋 Vi kommer bygga upp sängen ungefär 80 centimeter, vilket gör att vi kommer ha bra med förvaring under, vilket man måste om man ska iväg på längre camping-turer! Sedan ”köksdelen” har vi svajat fram och tillbaka då vi ändå måste rymma mycket på lite yta! Men nu äntligen tror jag vi har kommit på det optimala, eller jag säger vi men sanning var att det (tyvärr) var Tims ide… 😂 😐 Hursomhelst så kommer det bli såå härligt! Och jag längtar tills vi kan dra igång med bygget!

Igår fyllde min fina mamma år❣️ Efter jobbet igår åkte vi till mamma och pappa för att käka middag och sen såklart blev vi bjudna på födelsedagsfika! Nu när jag skrev den meningen, egentligen borde det väl vara födelsedagsbarnet som blir bjuden på fika? 🤔 Iallafall, det var väldigt trevligt och så gott😍 Min fina älskade mamma❣️❣️❣️❣️

Nu ikväll är det hockey för fullt men jag hoppas vi kan klämma in en Hamilton också 😉 Det är ju trots allt sista avsnittet, lite vemodigt då den varit så bra!

Önskar er en fin kväll och håll ut, snart är det helg! Jag jobbar dock men kanske blir bra ändå 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.