Livet

Vi drar till fjällen⛷

Åh härliga fjällen! Äntligen är vi framme och det är strålande sol!

Igår efter jobbet (slutade 19) åkte vi och handlade, tankade och vid typ 20-tiden drog vi från Umeå! Visst det blev rätt så sent men nu idag har vi hela dagen här och det är dunderväder! Jag är tillochmed på humör för en skidtur? Whut?? Börjar min berättelse såhär, åkte första gången när jag var 15 år, lite för sent för mig för har sjukt dålig balans och kände fort att liften var mer rolig än när man skulle åka ner, blev en och annat störtlopp⛷ 😂

Följde med klassen på friluftsdagar typ 2 gånger, men mer än så blev det ICKET! Kände direkt att jag gillar mer att ha kontroll och känna mig säker, skoter är mer för mig! Jag kan jämföras med bambi på hal is ungefär, så fort jag står på skidor/skridskor/slalom osv. Nothing for me rättare sagt 😂 Men idag, det är strålande sol, vår plan var inte att åka iväg med skotern idag utan det tänkte vi kanske imorgon, idag typ ”leka i snön” och då det inte är så mycket folk har kanske jag ska ge mig på barnbacken??

Tims brorson är så duktig på slalom, han fyller liksom 4 år i sommar och är superbra! Själv fyller jag 21 och känner mest hallå, ska jag sitta fast i domhär? 😂⛷ Men barnbacken här är inte så brant (för mig JO) så tänkte att jag kanske skulle testa? Det är lite folk här men ändå lite lugnare så jag behöver inte va rädd för att bli filmad och hamna på nå Funniest Videos eller nått😂

Älskar att vara i fjällen, det ger ett sånt lugnt och absolut ingen stress! Så glad att vi åkte hit 🥰 Nu ska vi göra oss i ordning, jag uppdaterar löpande denna vecka 😍 😋

Ps. Önska mig lycka till….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *